Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Primer campament al grup scout creixent

campament

L’Agrupament Scout Creixent de Silla va començar a setembre de l’any passat la seua activitat per als xiquets del nostre poble i aquest any ofereix el seu primer campament amb monitors titulats i amb una llarga trajectòria professional en aquest camp. El campament es farà de l’11 al 17 d’agost a Bocairent. Podeu trobar tota la informació als arxius adjunts de la notícia.

El setembre passat, al Casal d'Esplai del Saler, es fundava oficialment l'Agrupament Scout Creixent de Silla. Vuit persones formen l'equip de monitors que treballaran com a voluntaris a l'Agrupament per oferir una oferta lúdica i formativa a la localitat. Van nàixer com a grup parroquial i, a poc a poc, s'ha anat sumant gent al projecte. Al final, entre tots, decidiren formar un agrupament escolta per treballar amb els valors de l'escoltisme. L’Agrupament realitza les seues activitats de 17 a 19 hores, als locals parroquials de l'església de la Mare de Déu dels Àngels de Silla.

En el grup Scout Creixent els nostres xiquets i xiquetes troben activitats, aventures, tallers, acampades, nous amics, diversió... Per a apuntar-se, els xiquets han de tindre entre 7 i 13 anys i del 30 de setembre al 5 d’octubre anar, amb els seus pares, als locals parroquials de la Mare de Déu dels Àngels per informar-se’n i fer la inscripció. L'agrupament té dues seccions, els Llops amb edats compreses entre els 8 i 11 anys (corresponent als cursos de 2n, 3r i 4t de primària) i els Exploradors, que comprenen les edats d'11 a 13 anys (corresponent al cursos de 5é, 6é de primària i 1r de l'ESO).


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
65887 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto