Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

ARRANCA LA CAMPANYA COMERCIAL DEL DIA DE LA MARE. ELS COMERÇOS REGALARAN ENTRADES PER AL TEATRE

Silla el dia de la mare

El Dia de la Mare sempre ha estat un dia molt especial per homenatjar, recordar i agraïr a totes les mares la confiança que dipositen diàriament al realitzar les seues compres als establiments de Silla.

Per tot açò, un any més, l'Associació Empresarial de Silla junt a  l’Ajuntament de Silla, des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Cultura, aDES, posen en marxa una activitat dedicada al món infantil, encaminada a despertar l'interés dels més menuts en la cultura i a donar a conèixer els comerços de Silla.

Unir el comerç i l’oci, el teatre es un dels objectius d’aquesta campanya. Silla i el seua variada oferta comercial en un dia tan especial, com el dia de la mare

El dia 9 de maig, a partir de les 18:00 hores s'organitzaran en la Plaça del Poble activitats infantils i a les 19:30 hores, al Teatre de la Plaça, tindrà lloc la celebració de l'obra de teatre infantil “Pop-Arte de magia” a càrrec de l’artista Nacho Diago., un espectacle on la realitat i la ficció es confonen per la il·lusió

Les entrades per assistir a aquesta obra teatral, únicament es poden aconseguir en els establiments de Silla en realitzar les compres per a el “Dia de la Mare”, cadascuna d'elles és vàlida per a un xiquet menor de 9 anys acompanyat d'un adult o per a un xiquet major de 9 anys, fins a completar aforament.

Entre tots els assistents al teatre, se sortejarà un viatge de cap de setmana a un parc temàtic de la Comunitat Valenciana.

 


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
68285 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto