Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Èxit del concert solidari de l'AECC

Concert nadalenc de l'AECC

L'Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer (AECC) va celebrar ahir diumenge el gran concert nadalenc de solistes locals a l’església de la Mare de Déu dels Àngels.  L’església es va omplir de gom a gom i de nou el nostre poble va demostrar que és un poble solidari. El concert va ser tot un èxit i la gent va gaudir de cadascuna de les peces interpretades. Van aplaudir molt a les solistes de Silla que han donat la seua veu en un dia pluviós i fred per una bona causa. 

A l’acte va assistir José Luis de Miguel, responsable de les campanyes dermatològiques i de tabaquisme de la Junta Provincial de l’AECC de València l’alcalde, Serafín Simeón la regidora de Salut Pública i presidenta de l’Associació de la Lluita contra el Càncer a Silla, Pilar Bermell el regidor d’Educació i Cultura, Alfonso Benaches la regidora de Joventut i Personal, Visi Carrión, i la regidora de Benestar Social, Carolina Manzano. També van assistir-hi els regidors del PSOE, Felipe García, Josefina Zaragozá i Vicente Zaragozá que també volgueren donar suport a aquesta causa.

El concert, presentat per Núria Martínez,  va començar a les 19 hores amb l’església plena. A la primera part va actuar el quartet de corda:  Pablo Benavent, violí Pepe Garcés, viola Ricardo López, violonchelo, i  Lourdes Chuliá,  oboé. Es van interpretar peces d’òpera  com “Le nozze de Figaro”, “Sanson i Dalila”,  “Tosca” o “Guillermo Tell” per les veus locals Verónica Llácer, Marina Cerdán, Blanca Tundidor, Xelo González, Carlos Pastor, Maite Alberola, Vivi Rios o Isabel Llácer. L’única que no va poder assistir per problemes de salut va ser Tanya Duran a qui desitgem una prompta recuperació. Després d’un breu descans i el parlament de José Luis de Miguel de l’AECC i com no de la presidenta i regidora Pilar Bermell, que va fer uns agraïments molt emotius, va donar començament la segona part que es va centrar en la sarsuela on vam poder escoltar peces com “Maria la O”, “La gran Via”,”Katiuska” o “La Revoltosa” .

La segona part va centrar-se en la sarsuela. Actuaren solistes de renom nacional i internacional com Tanya Durán, Maite Alberola, Vivi Ríos i Mari Carmen Romeu. Aquesta última va ser la sorpresa de la nit perquè va vindre directament del Palau on estava interpretant una obra. El públic va ovacionar les veus i la interpretació d’aquestes professionals de la música que ens van posar a tots la sensibilitat a flor de pell interpretant “La Traviatta”, “El barbero de Sevilla”, “El rey que reabió”, “La tempranica”, “Gianni Schicchi” o “Linda di Chamounix” entre altres peces. 

Totes elles van estar acompanyades al piano per Amparo Pous, pianista de gran renom internacional. Per finalitzar, tant el subdirector de la Junta Provincial de l’AECC, Javier Llombart, com la regidora de Benestar Social i presidenta de l’associació, Pilar Bermell, van agrair a la Junta Local, als patrocinadors i a tots els assistents els esforços realitzats perquè aquestes iniciatives siguen un èxit d’assistència.

 


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
67354 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto