Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

El secretari autòmic d’agricultura visita les obres del camí de La Fita

silla

Aquest matí el secretari autonòmic d’Agricultura, Alfredo Gonzalez Prieto, junt amb l’alcalde Serafín Simeón, el regidor d’Hisenda, Marcos Zaragozá, i el president de la Junta Local de Recs, José Alapont han visitat els treballs d’ampliació del camí de la Fita que es troben en fase d’execució i que tenen prevista la seua finalització per al mes de maig.

Una obra que es troba junt amb la millora de camins rurals dins del “Pla especial de suport a la inversió productiva en municipis de la Comunitat Valenciana”, promogut per la Generalitat Valenciana, i en el qual, el nostre municipi compta amb 250.000 euros de pressupost. Té un termini d’execució de sis mesos.

Després del replanteig que s’ha efectuat sobre el terreny dels nous límits del camí i l’eliminació d’arbres fruiters, s’ha fet el moviment de terra i la construcció del terraplé per a la nova explanada. El pas següent és la construcció del ferm, les obres de fàbrica i la pavimentació amb capa asfàltica de rodament. En aquest Pla també estan incloses les millores del camí del cementeri, caseta de Navarro, camí del Maser i la Font del Crist.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
67664 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto