Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Una delegació juvenil d'Aquitània de la xarxa Ery visita Silla

silla

El IVAJ.GVA JOVE va rebre dimarts passat 10 de juny una delegació de tècnics juvenils de la regió d'Aquitània. L'objectiu era visitar la Comunitat Valenciana en el marc de les activitats de la Xarxa 'Europeten Regions for Youth' per a conéixer els programes de joventut que es desenvolupen i contactar tant amb les administracions públiques valencianes competents en matèria de joventut com amb entitats i associacions juvenils. Dins de la ruta establerta van visitar el Servei Europa Jove del nostre Ajuntament.

Es tracta d'un programa que promou la mobilitat europea dels joves i explica les diferents accions que la Comissió Europea té a aquest efecte i per a crear futurs projectes europeus.

Al llarg de l'estada, els joves que provenen d'Aquitània també han realitzat visites a entitats com el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament d'Alzira, la XarxaJoves.net de Silla i Xirivella, la Subdirecció General d'Activitat Assistencial, Salut Mental i Drogodependències de la Conselleria de Sanitat així com Iniciatives Solidàries, Jovesolides, Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana, l'Associació Àgora Cultural o l'Escola d'Animadors Juvenils D. Bosco.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
65670 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto