Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Travessia en lluna a l'Albufera

albufera

El passat dissabte a la nit es va celebrar la primera Travessia en Lluna a l'Albufera de Silla. Després de la travessia, els piragüistes van celebrar un sopar en el Club Piragüisme Silla.

Per al Club Piragüisme Silla es tracta d'una activitat no competitiva, on disfrutar de la llum de la lluna a l'Albufera de Silla, respectant l'entorn i descobrint l'albufera de nit. Sobretot, es tracta de despertar la sensibilitat per l'entorn tan valuós del Parc natural de l'Albufera que tenim i conscienciar-nos de la seua cura i conservació.

Per l'èxit de la Travessia en Lluna, el club es planteja l'any que ve realitzar-la d'una manera més oficial i invitar els clubs de piragüisme de la Comunitat Valenciana i a tots aquells aficionats i amants del piragüisme.

Aquesta lluna és una SÚPER LLUNA PLENA. El fenomen “té lloc ja que la lluna gira al voltant del nostre planeta en una òrbita que no és circular, sinó el·líptica. El terme científic per al fenomen és «Lluna de perigeu». La primera, el 12 de juliol, i després les del 10 d'agost i el 9 de setembre.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
66031 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto