Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Proclamació Falla Port

falla

L’acte de proclamació de les falleres majors i president infantil de la falla Port de Silla per a l’any 2015 va tindre lloc aquets dissabte 5 de juliol, a les 23.30 hores, a la piscina municipal de Silla. En un marc molt bonic rodejat de verd, van assistir-hi molts falleres i falleres de la comissió per rebre i donar suport als nous representants per a les pròximes falles:

Aida Melero i Jareño, com a fallera major

Emma Guillem i Fuentes, com a fallera major infantil

Pepe Antich i Zaragozá, com a president infantil

Prèviament a l’acte, es va realitzar un passacarrer per arreplegar els màxims representants d’aquesta comissió fallera. Com a representants del Govern local van acudir a l’acte de proclamació Amada Garrido, regidora de Festes Felipe Cuenca i Josefina Zaragozá, regidors del PSOE Antonio Navarro, regidor dels Verds, i Josep Melero, regidor de Compromís.

Després d’unes paraules del president, Lorenzo Pérez, van pujar a l’escenari les falleres majors i el president infantil del 2014. Tots junts van rebre els màxims representants d’aquesta comissió per a les falles del 2015 que van tindre unes mantenidores que van fer uns discursos molt emotius que van provocar les llàgrimes a més d’un. Després de finalitzar l’emotiu acte, es va servir un vi d’honor a tots els convidats als jardins.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
65907 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto