Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Proclamació Falla Poble de Silla

silla

Dissabte va tindre lloc a la Nau Jove la proclamació de la fallera major, la fallera major infantil i el president infantil de la Falla Poble per a les festes josefines del 2015. La comissió al complet va donar suport als nous representants en una nit molt emotiva.

Com a representants del Govern local van acudir a l’acte de proclamació Amada Garrido, regidora de Festes Carolina Manzano, regidora de Benestar Social i els regidors del PSOE Josefina Zaragozá i Vicente Zaragozá.

Després d’unes paraules, el president de la comissió, Ángel Moreno, va rebre a l’escenari els màxims representants de l’exercici 2014 i els va donar unes paraules d’agraïment pel seu regnat. A continuació van pujar a l’escenari les màximes representants per a les falles 2015:

FALLERA MAJOR Mari Paz Marín i Chorat

FALLERA MAJOR INFANTIL Carla Pons Gómez

PRESIDENT INFANTIL Ángel Ribera Giner

No van voler perdre’s l’acte la resta de falles que van pujar a l’escenari per donar l’enhorabona a les noves representants i, com no, la Junta Local al complet, sempre al costat de les falles. Per finalitzar l’emotiu acte, es va servir un sopar fred i els assistents van poder gaudir d’una orquestra per a tancar una nit de celebració per a tots els fallers d'aquesta comissió.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
66486 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto