Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Premi extraordinari al rendiment acadèmic d'educació primària

silla

Des de l’ajuntament i la regidoria d’Educació volem donar la més sincera enhorabona a:

Celia de la Torre Quevedo del CEIP Reis Catòlics.

Daniel Romero Alvarado del CEIP Reis Catòlics.

Marina Muñoz Gimeno del CEIP San Roc.

I Candela Sevilla Gutiérrez del CEIP Verge dels Desemparats.

Els quals el passat 12 de novembre de 2013 van ser guardonats amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d'Educació Primària, per acabar el curs 2012-2013 amb una nota mitjana de 10 en l'etapa de Primària.

Ahir de vesprada van rebre el seu merescut reconeixement per part de la Consellera d'Educació María José Català, amb el lliurament d'un diploma a la excel·lència. A tots ells, a les seues famílies i als equips docents que han fet entre tots que aquestos xiquets i xiquetes ho hagen aconseguit la nostra ENHORABONA!!!

En concret, la Conselleria ha premiat enguany a un total de 1.168 alumnes de la Comunitat Valenciana que van acabar el curs 2012-2013 amb una nota mitjana de 10 en l'etapa de Primària. Del total d'alumnes, 356 pertanyen a la província d'Alacant, 132 a la de Castelló, i 680 a la província de València, dels quals 340 han rebut hui els guardons i els restants 340 els rebran el pròxim dia 17 de juny.

En el transcurs de l'acte, la consellera ha destacat que, aproximadament, 1 de cada 300 alumnes de Primària aconsegueixen el reconeixement del Premi Extraordinari, pel seu esforç i pels resultats obtinguts en esta etapa educativa. "Això, ha afegit, vos converteix en alumnes excel·lents, però també en alumnes les capacitats del quals han de servir per a construir una societat millor".

Així mateix, Català ha assegurat que estos alumnes són l'esperança del nostre futur, "la vostra excel·lència i el vostre esforç han de valdre per a enfortir la nostra societat perquè per damunt del vostre èxit i els vostres èxits individuals estan els col·lectius, que seran molt majors, tindran més repercussió i ens permetran avançar com a societat, en igualtat, en prosperitat i en competitivitat".

Finalment, la consellera ha agraït la tasca decisiva de les famílies, i ha recordat la necessitat que els professionals de l'educació i les famílies formen un tàndem perfecte per a obtindre uns excel·lents resultats. Així, Català ha assegurat que este

reconeixement és tant per als alumnes com per a tots els que participen activament perquè els seus objectius es complisquen.

Els alumnes guardonats han rebut un diploma a l'excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. A més, s'anotarà esta distinció en el seu historial i expedient acadèmic per mitjà d'una diligència específica que haurà d'omplir el centre docent en què l'alumne haja finalitzat l'etapa.

La xifra de premiats ha anat creixent en els últims anys, i s'ha arribat a quadruplicar a la província de València, ja que ha passat de 163 alumnes del curs 2009-10 als 680 del curs 2012-13, per la qual cosa el lliurament de guardons ha hagut de dividir-se en dos actes, ambdós en el Palau de les Arts Reina Sofia. Així mateix, el lliurament dels guardons als alumnes d'Alacant i Castelló se celebrarà també en les pròximes setmanes.

Cal recordar que la Conselleria a més a més de concedir guardons als alumnes amb millor rendiment acadèmic de Primària, també els concedeix als millors estudiants d'Educació Secundària, als de Batxillerat i als de Formació Professional per a promoure l'excel·lència acadèmica en el sistema educatiu de la Comunitat Valenciana.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
65643 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto