Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Molta emoció al pregó de Carla González en Silla

pregon

El Teatre de la Plaça va acollir el passat dissabte la celebració del pregó que anuncia el començament de les festes del Santíssim Crist de Silla. La xiqueta Carla González Hortelano, pregonera d’enguany i encarregada d'anunciar el començament de les festes del Santíssim Crist a Silla, arropada per la seua família i amics, va fer un pregó de categoria i va rebre una forta ovació per part de tots els assistents, que van omplir el teatre de gom a gom.

Abans de l’acte, les autoritats civils, amb la pregonera i acompanyats per l'Agrupació Musical la Lírica, eixiren des de l'Ajuntament de Silla i van fer una cercavila per arreplegar les cambreres del Crist d’enguany, les senyoretes Carmen María i Helena Gimeno Valero. Després van tornar a la plaça del Poble per fer el pregó de començament de les Festes d'Agost del 2014. L’alcalde, Serafín Simeón, acompanyat dels seus regidors Visi Carrión, Amada Garrido, Marcos Zaragozá, Carolina Manzano, Pilar Bermell i Alfonso Benaches, junt amb els regidors del PSOE, Iván Cuenca, Felipe García, Josefina Zaragozá i Vicente Zaragozá, i el regidor d’Els Verds, Antonio Navarro, van assistir a l’acte.

Per a començar l’acte es va projectar, en primer lloc, un power point amb imatges de les festes de Silla i de la història fallera de Carla González. Pilar Tormo, que va presentar l'acte, va requerir la presència a l'escenari de la regidora de Festes, Amada Garrido, i de l'alcalde, Serafín Simeón. A continuació, va anomenar les cambreres del Crist, Carmen i Helena, que van ser obsequiades amb un pergamí acreditatiu i un ram de flors en record de l'acte. En arribar aquest moment, quan els representants i les autoritats de les festes majors de Silla ja presidien l'escenari, es va rebre la protagonista de l'acte, la pregonera Carla González.

A continuació, es va dirigir al públic assistent Amada Garrido, que va fer un discurs en pro de les festes i la nostra cultura i va anunciar la xiqueta Carla González. Carla va fer un pregó molt emotiu i amb una temprança i professionalitat a l’altura del càrrec que ha ocupat, i va rebre un fort aplaudiment ben merescut per part de tots els assistents. A continuació, l'alcalde li va oferir un pergamí en record del pregó i es va dirigir, per tancar l'acte, a tot el públic assistent desitjant-los bones festes i bon estiu i agraint l’esforç de la Regidoria de Festes que, amb la meitat de pressupost d’altres governs anteriors, ha fet un programa ple d’activitats per a tothom i de molta categoria.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
66105 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto