Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Marc Carbonell del López Instal•lacions, campió del II obert de Silla

silla

Els dies 20 i 21 de juny el Casal Jove es va omplir de taulers d'escacs per a donar escacs davant la presència d'una gran quantitat d'espectadors. Se celebrava el II Obert d'Escacs Sub-1600. La cita va reunir jugadors de diferents localitats com Castelló, Vila-real, Utiel, Gandia, Novelda, la Nucia, Altea...

El torneig es va disputar a la distància de 5 rondes i va ser molt emocionant. Fins a l'últim moment no es va conéixer el campió, que va resultar ser un dels més xicotets del torneig, Marc Carbonell Sancho, de la categoria Sub-10. Davant de la sorpresa de tots els presents, s'imposava per davant d'experimentats jugadors d'edats compreses entre els 68 anys i els 7 anys. Marc Carbonell va ser el millor sub-10, millor Sub-12, millor Sub-14, millor local i campioníssim del torneig.

Els altres alumnes de l'EME van destacar, amb menció especial a Nieves Sanleón que va quedar en un merescut sisé lloc, xiqueta de 9 anys que no para de donar-nos alegries. Els següents van ser Alberto Montero, José García, José Calabuig, Lucía Follana i Mario Romeu.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
65782 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto