Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

La festa de Sant Antoni a Silla

sanatoni

Els voltants de l'església de Sant Roc es va omplir de veïns i veïnes que es van acostar per beneir els seus animals de companyia. Després d’una missa en honor a sant Antoni, que va comptar amb la presència de l’alcalde Serafín Simeón i la seua regidora de Benestar Social Carolina Manzano, el rector de l’església de Sant Roc, Antonio Ferrando, va beneir tots els animalets que van apropar els seus amos al costat de l’escala de la parròquia.

Com cada any, van vindre a Silla carros i cavalls que van fer la cercavila per l’avinguda dels Reis Catòlics, plaça d’Espanya, carrer de València, plaça del Poble, carrer de Sant Roc, carrer del Morerar, rambla de la Independència, plaça de Manuel Sanchis, carrer de Vicent Zaragozà, avinguda d’Ausiàs March i plaça de l’Hort del Satisfet.

La festa de Sant Antoni és una tradició centenària a la Comunitat Valenciana, una festa molt arrelada a les tradicions valencianes, al camp i, com no, als animals. Amb el pas del temps, la tradició de la benedicció s’ha encarat més cap al món de les mascotes que cap a la protecció dels animals com a eines del camp.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
67718 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto