Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

La Coral Jove de la Lírica delecta el públic assistent al concert d’estiu

coral

Dissabte dia 5 de juliol, la Coral Jove de La Lírica va oferir el seu Concert d’Estiu. El seu repertori va delectar el públic assistent, que van veure els xiquets i les xiquetes interpretant peces entre les quals hi havia composicions de Xavi Gomis, com ara, El Cor Jove, dedicada a la Coral Melangia, amb la veu solista de Mario Sanmartín, i Cant de goig.

També les harmonitzacions, del mateix Xavi, de la popular Pepe Tono i la popular mallorquina, La Balanguera. A més, de Preludis vocàlics, la popular d’Holanda O dolces campanes, la Dama d’Aragó, amb les veus solistes de Mario Sanmartín, Laura Ferrando i Ivo Rollán. L’enhorabona als components de la Coral, Alba García, Celia Gil, Claudia González, Cristina Romaguera, Daniel Calle, Diego Jiménez, Elsa Martínez, Inés Navarro, Ivo Rollán, José Luis García, Laura Ferrando, Mario Sanmartín, Mireia del Mar Saragossà i Paula Blasco. Va dirigir el concert la directora, Xelo Gonzàlez, acompanyant a la guitarra Xavi Gomis.

Assistiren al concert l’alcalde, Serafín Simeón, i el regidor de Cultura, Alfonso Benaches, que acompanyaren el president de La Lírica, Jesús Escorihuela.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
65953 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto