Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

La casa de andalusia de Silla va omplir de color i musica la nostra plaça

andalucia

La plaça del Poble va viure, com cada estiu, una nit molt especial amb els quadres de ball i guitarra de la Casa d’Andalusia. Abillats amb el vestit típic andalús, els majors i els xiquets i les xiquetes van inundar de color i música l’escenari demostrant, en cadascuna de les seues actuacions, que són una associació molt nombrosa i molt important per al nostre món associatiu.

Moltes hores d’assaigs per als majors que van demostrar una coordinació perfecta en els seus moviments i, per altra banda, que hi ha una cantera de xiquetes que garanteix el futur de les nits de ball andalusos a la fresca. El quadro xicotet va estar compost, en aquesta ocasió, per xiquetes d'edats compreses entre quatre i vuit anys, i el quadro mitjà per xiquets i xiquetes d'edats compreses entre nou i dotze anys. De fet, el grup de ball de la Casa d'Andalusia està reconegut com un dels millors de la Comunitat Valenciana i ha actuat amb gran èxit dins i fora del territori nacional, portant sempre el nom de Silla i de la Comunitat Valenciana per tot arreu.

A l’acte van assistir l’alcalde, Serafín Simeón la regidora de Festes, Amada Garrido la regidora de Joventut, Visi Carrión la regidora de Benestar Social Carolina Manzano el regidor d’esports Marcos Zaragoza i les cambreres del Crist Helena i Carmen Gimeno Valero.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
66170 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto