Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Festes al Molí de Magalló

moli

Aquest cap de setmana l’associació de veïns del Molí de Magalló va celebrar les seues festes. Divendres durant tot el dia, els xiquets i les xiquetes del barri van poder gaudir de jocs i unflables. Ja dissabte, de matí i amb molta calor, van continuar els jocs per als xiquets, però en aquesta ocasió jocs d’aigua. Al mateix temps va tindre lloc un rastrillo.

De nit, a les 21.30 h, es va celebrar un sopar al carrer on van acudir molts veïns i veïnes, que van fer un sopar d’entrepà i van gaudir d’una nit molt agradable. Al sopar van assistir l’alcalde, Serafín Simeón Carolina Manzano, regidora de Benestar Social Vicente Zaragozá, regidor del PSOE Valentín Mateos, regidor d’Esquerra Unida, i Andrés Vicent, regidor d’Espanya 2000.

Per a finalitzar, després del soparet, tot el món va poder gaudir d’una discomòbil enfront del local de l’associació amb música en viu amb Dj. Un esdeveniment que, com cada any, organitza aquesta l'Associació que any rere any ompli de colorit i música els carreres del Molí de Magalló.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
65908 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto