Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Exposició de pintures, manualitats i dibuixos a l'escola d'adults

manualidades

Totes les exposicions, de les quals hem pogut gaudir al llarg del mes de juny per a celebrar la cloenda del curs a l’escola d’adults, demostren, sens dubte, el treball i els avanços dels alumnes en les diferents especialitats.

El juny cultural que ens han oferit, va tindre ahir de vesprada una altra cita amb l’exposició de manualitats, dibuixos i pintures. Serafín Simeón, junt amb el regidor de Cultura, Alfonso Benaches, van assistir a la inauguració de l’exposició que, com cada vegada, va comptar amb l’assistència de nombrós públic. L'acte va concloure amb un xicotet berenar.

Una sala amb quadres de tots els estils, que cada any se supera més i més i demostren la professionalitat i la qualitat d’unes obres que les alumnes han estan preparant al llarg de tot un curs amb el mínim detall i el màxim gust. Com podem veure, el perfil de l'estudiant de les escoles d'adults és molt variat i assisteixen persones de totes les edats. A més, poder compartir la classe amb companys majors ha demostrat ser molt enriquidor i divertit.

Dijous l’escola farà a les 21.30 h un soparet de germanor per acomiadar el curs amb alegria i confraternitat.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
65700 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto