Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

El juvenil “A” del Silla va eixint endavant a la lliga

futbol

Després de patir en les seues pròpies carns dos resultats negatius a Moixent (1-1) i Alcàsser (3-1), el Juvenil “A” sabia que no podia fallar més en la seua lluita per abandonar els llocs de descens en què es trobava immers fins a la passada jornada. La visita d'un altre rival directe, com el CD Llosa, va permetre aconseguir un triomf balsàmic.

El 4-0 que va reflectir el marcador del Vicent Morera a la conclusió de la trobada va ser una justa recompensa a l'esforç realitzat al llarg dels 90 minuts i que ha de servir per a començar a escalar posicions en la taula classificatòria en els pròxims compromisos de lliga. L'equip que dirigeix Bernat Capilla, amb la inestimable ajuda de Rubén Botella i la coordinació del màxim responsable de la parcel·la tècnica del Futbol-11, Manolo Castaño, té com a objectiu superar tots els obstacles que se li presenten en el camí per a anar a més en la segona volta del campionat en un grup tremendament exigent.

El Juvenil “A” l’integren: Robert Espinosa, Álex Sánchez “Deco”, Josué Torres, Ángel Serrano, Robert Simeón, Raúl Rubio, Roberto Alacreu, Fran Marzal, Marc Martínez, Frank Llácer, Chema Lara, David Gallego, Manu Fernández, Edgar Villalba, Albert Gastaldo, Vicent Comí, Sergio Forlafu, Rafa Jareño i Adrián Zúnica, més l'aportació d'efectius del Juvenil “B” destacant la continuïtat de Miguel Ángel Ruano i Raúl Martín “Lopera”.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
67679 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto