Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

El club piragüisme Silla, guanyador del trofeu Sant Onofre

silla

El Club Piragüista Associació Esportiva Scooter Club d'Algemesí, en honor al seu patró Sant Onofre, va celebrar, el dissabte 7 de juny de 2014, el 54é Trofeu Sant Onofre de Piragüisme-LIV Davallada del Xúquer Algemesí, en aigües del riu Xúquer. En la competició han participat un total de 10 clubs de piragüisme, 6 de la Comunitat Valenciana i 4 clubs vinguts des de Conca, Múrcia i Zamora.

El guanyador en el TROFEU SANT ONOFRE ha sigut el Club Piragüisme Silla amb 637 punts, seguit del Club organitzador A. D. Scooter Algemesí amb 585 punts i en tercer lloc el Club Piragüisme Cullera amb 373 punts.

Classificació general per clubs:

1 EME CLUB PIRAGÜISME SILLA 637

2 AD SCOOTER ALGEMESÍ 585

3 CLUB PIRAGÜISME CULLERA 373

4 CLUB PIRAGÜISMO CUENCA CON CARÁCTER 229

5 REIAL CLUB NÀUTIC DE CASTELLÓ 228

6 CLUB DE REGATES BORRIANA 139

7 UCAM - AD PINATARENSE 113

8 CLUB IBERDROLA ZAMORA 93

9 THADER KAYAK CIEZA 68

10 PENYA PIRAGÜISTA ANTELLA 60

La competició va estar dividida en dos temps, matí i vesprada, la qual cosa va permetre als clubs disfrutar de l'àrea recreativa de picnic junt amb el riu Xúquer durant el dinar. En la regata van participar un total de 146 embarcacions i va destacar la competició per la seua esportivitat i per l'eficient gestió, organització i coordinació a nivell administratiu, esportiu i humà del club organitzador, AD Scooter Algemesí.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
65675 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto