Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

El Club Piragüisme Silla és va alçar amb la victòria per clubs amb 201 punts

sam

Un any mes és va celebrar la Travessía a l'Albufera de Silla 2014 i tant piragüistes com públic van poder disfrutar d'un calorós diumenge d'estiu amb total absència de vent. Encara que el dia va eixir ennuvolat una vegada iniciada la regata va castigar amb força als esportistes.

En esta 48a edició han participat 221 piragüistes de 17 Clubs de tot Espanya. Entre ells set Clubs de la Comunitat Valenciana: Real Club Nàutic de Castelló, A.D. SCOOTER Club d'Algemesí, Club Regatejos Burriana, Club Piragüisme Cullera, Penya Piragüista Antella, Club Nàutic Canet d'en Berenguer i Club Piragüisme Silla, i deu de la resta de comunitats: Club Piragüismo Cuenca, Alberche Kayak Club, A.D. Pinatarense, Club Escuela Piragüismo Mar Menor, Thader Kayak Cieza, A.E. Sino Xano, Club Piragüismo los Troncos, Escuela Piragüismo Aranjuez, Club Fluvial de Lugo, ADZ Iberdrola Zamora

El Club Piragüisme Silla és va alçar amb la victòria per clubs amb 201 punts, seguit en segon lloc del A.D. Scooter Club Algemesí amb 90 punts i finalment en tercer lloc Club Regatejos Burriana amb 85 punts.

Enguany la competició no ha estat exenta de polèmica- l'escassa senyalització de la barca de ciavoga, on els àrbitres realitzen el registre ordenat del pas dels embarcacions durant la competició, va provocar que molts piragüistes experimentats, habituals de la Travessía i coneixedors del circuit, se la botaren i arrossegaren a la resta de participants en el seu afany cec per arribar a meta els primers. l'organització ha pres nota, i en pròximes edicions, se senyalitzarà amb colors vius la barca de ciavoga per a evitar el seu camuflatge amb el paisatge

En esta regata, mes que mai, s'ha possat de manifest que en un club tots els membres compten, els de cap, el gran grup i els de cua que és van adonar dels senyalitzacions, realitzant el recorregut correctament, i segon, que la competició no acaba amb el primer participant sinó amb l'últim que dalt a meta.

Gràcies als piragüistes mes jóvens (infantils, alevins, benjamins, prebenjamins) i els veterans que recolzaven amb la seua participació la regata el Club Piragüisme Silla s'alce amb la VICTÒRIA. La regata va acabar amb l'entrega de trofeus a càrrec de Javier Melus López, mític piragüista en actiu i entrenador personal i una Paella de germandat entre els piragüistes.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
66468 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto