Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Doblet per al club Incusa-Silla

silla

El Club Frontenis Incusa-Silla, entrenat per David Oliver i Joan Domingo, es va proclamar dissabte passat, dia 21, CAMPIÓ DE LA COPA PROVINCIAL (Copa Federació A) en modalitat preolímpica.

El Club va derrotar per dues partides a una el Club Portacoeli-Serra a les instal·lacions del Poliesportiu de Canals. Amb aquesta victòria el Club de Silla aconsegueix el doblet, després de proclamar-se també CAMPIÓ de la Lliga de la Comunitat Valenciana.

En el primer partit, el gran joc desplegat pels jugadors de l'Incusa, Alfredo Álvarez i Eusebio Zamora, no va ser prou per a aconseguir la victòria. Es van imposar en dos sets, 4-7 i 6-10 la parella del Portacoeli-Serra, formada per Oliver Martínez i Iván Martínez.

El segon partit va ser molt competit. El primer set el va guanyar la parella del Portacoeli-Serra formada per Roberto i Héctor Sancho per 9-10, amb grans mats de Roberto. La parella de l'Incusa-Silla, formada per Joan Domingo i Juan Ramón Orts, van guanyar el segon set per 12-4, desenvolupant un frontenis potent. El tercer set també el va guanyar la parella de l'Incusa-Silla per 9-7.

El tercer partit va ser d'infart. El primer set, la parella del Portacoeli-Serra, formada per Iván González i Iván Giménez, el guanyen 11-3, amb un frontenis segur i sense fallades. El segon set, la parella de l'Incusa-Silla, formada per Miguel Ángel Cebrián i Carlos Martín, el guanyen per 5-4, amb un joc potent i de gran qualitat. El tercer set també el va guanyar la parella de l'Incusa-Silla per 4-2. Sense desmeréixer el joc de la parella del Portacoeli-Serra cal destacar el joc de la parella de l'Incusa-Silla que va ser excel·lent.

La gran quantitat d'assistents a la final va gaudir de veure un frontenis de gran qualitat per part dels dos equips i va aplaudir en tots els casos del joc.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
65787 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto