Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Dies Taronja del Mercat Municipal de Burjassot amb la participació de la Diputació

Dies Taronja

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha participat hui als Dies Taronja de Burjassot, una iniciativa local organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, mitjançant l'empresa pública CEMEF i amb la col•laboració de CODEMER, l'associació de venedors del mercat municipal. Esta activitat que es realitza cada tercer dimecres de mes, pretén dinamitzar el mercat municipal amb activitats i ofertes que fidelitzen els compradors habituals i puguen atraure'n de nous.

 

En esta ocasió ha comptat amb la visita d'Immaculada Cerdà, cap de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, que amb la regidora de Promoció del Valencià, Lluna Àrias, i el diputat provincial i regidor de Promoció Econòmica, Emili Altur, han repartit les bosses per al pa, amb el lema "En valencià està més bo. El teu pa al teu forn". Aquest obsequi també es repartirà en la pròxima i última edició de l’any dels "Dies taronja", el 17 de desembre. Després de la campanya de foment del comerç local, la Regidoria de Promoció del Valencià repartirà les bosses de pa entre els forns de Burjassot.

 

Emili Altur, ha mostrat la seua satisfacció per la participació i bona acollida dels veïns i veïnes en aquestes activitats de dinamització del mercat municipal, que esta mateixa setmana tornaran a tindre una nova cita amb "Les nits al mercat", que se celebrarà el proper dissabte dia 22 amb música, animació i sopar elaborat amb els productes dels venedors del mercat.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
67092 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto