Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Coronació Reines de la casa d'Andalusia

andalucia

Dissabte passat de vesprada, l’associació cultural Casa d’Andalusia es va omplir de gom a gom per celebrar l’acte de coronació de les seues reines major i infantil dins de la Setmana Cultural, que aquest any celebra la seua 27 edició. Per a l'exercici 2014-2015 aquests càrrecs han recaigut en la xiqueta Sofía Moreno, com a reina infantil, i en Mari Cruz Pérez, com a reina major.

L’acte va començar amb una introducció realitzada per part del quadre de ball de l’associació. Després van pujar a l’escenari la presidenta de l’associació, Guadalupe Marín les reines de l’exercici 2014, la xiqueta Claudia Iftimi com a reina infantil i Almudena Pardal com a reina major que, junt amb les seues dames, van acomiadar el seu regnat amb un discurs molt emotiu. El moment culminant va ser quan van pujar a l’escenari les noves reines. La xiqueta Sofia i la seua mare Mari Cruz -que fa dos anys va ocupar aquest títol junt amb la seua altra filla-, van rebre les corones i bandes per tan distintiu càrrec. Llàgrimes, nervis i molta emoció van omplir l’acte que, sens dubte, és un dels més importants per a aquesta associació.

Durant un emotiu acte presidit pel president, Luis Montenegro, es van presentar les dames infantils. Després de la coronació de la reina infantil i major, ambdues van dirigir unes paraules als assistents plenes d’emoció.

En representació de la corporació municipal, a l'acte va acudir l’alcalde de Silla, Serafín Simeón la regidora de Festes, Amada Garrido, la regidora de Benestar Social Carolina Manzano i el regidor d’Els Verds, Antonio Navarro. Després de l’intercanvi de regals amb diferents associacions culturals del municipi, falles del nostre poble i cases d'Andalusia de la província, va tindre lloc un vi d'honor.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
65678 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto