Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Cloenda de la XXVI setmana cultural de la casa d’Andalusia

silla

Divendres 19 a la nit, l'avinguda de la Generalitat es va il·luminar amb tocs andalusos per a celebrar el tradicional concurs de paelles. Molts veïns del Parc Sant Roc s’animaren, com en anys anteriors, a participar en el concurs. Allí vam poder veure Marcos Zaragozá, regidor d'Hisenda Visi Carrión, regidora de Joventut i Recursos Humans Pili Bermell, regidora dels Majors Amada Garrido, regidora de Festes i Carolina Manzano, regidora de Benestar Social. La nit va continuar amenitzada amb música i es va completar amb els playbacks dels xiquets de l'associació que van realitzar diverses coreografies sobre l'escenari.

Per a concloure el cap de setmana, a les 12 del migdia de diumenge, es va celebrar una missa rociera a les portes de l'associació. Després de l'acte religiós, tingué lloc un vi d'honor per als socis. Finalment, es va celebrar un dinar de germandat i es va clausurar la XXVI Setmana Cultural.

Aquesta associació cultural va iniciar el seu camí l'any 1986, amb la finalitat de fomentar la cultura andalusa dins d'aquest municipi i promoure la seua integració dins de la Comunitat Valenciana. En l'actualitat, compta amb tres quadres de ball i amb un cor que participen activament en la celebració de les festivitats tant andaluses com valencianes.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
65808 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto