Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Campanya "En valencià està més bo" també als forns d'Algemesí

En valencià està més bo
La Diputació de València ha presentat a Algemesí la campanya de promoció del valencià, «En valencià està més bo. El teu pa al teu forn», destinada als forns i pastisseries tradicionals.
 
La presentació es va celebrar al claustre del Museu de la Festa d’Algemesí i va comptar amb l’assistència de l’alcalde Vicent Ramón García i de la cap de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació, Immaculada Cerdà.
 
L’objetiu principal de la campanya és fomentar l’ús del valencià en l’àmbit del comerç local i, concretament en este cas, als forns i pastisseries tradicionals.
 
L’alcalde va agrair el suport de la corporació provincial, que va qualificar «d’imprescindible per als ajuntaments».
 
La Unitatde Normalització Lingüística de la Diputació és l’encarregada de la campanya, que ha sigut personalitzada per l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Algemesí. Juntament amb les coixineres de cotó, també han entregat els cartells i els desplegables d’«En valencià està més bo», que contenen el lèxic del dolç i del salat en valencià, castellà i anglés.
 
Diputació ha repartit enguany un total de 32.000 coixineres ecològiques per al pa, entre tots els municipis valencians, per segon any consecutiu. Les bosses, de cotó cent per cent, s’han fabricat en una empresa de la Comunitat Valeciana especialitzada en productes ecològics que contenen aliments com l’arròs.
 
El procés de mecanització de les bosses utilitza tintes ecològiques a l’aigua i compten amb segells de qualitat i l’autorització de la Conselleria de Sanitat.
 
El disseny de la campanya, obra de María López, recorda l’estètica vintage on la tipografia és l’element principal.

0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
67235 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto