Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Campament de Navalón, organitzat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament

silla
Avui dimarts, 8 de juliol, i fins al proper dimarts 15, una trentena de xiquets i xiquetes de Silla es troben al campament de Navalón, organitzat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Silla.

Pel que fa a la temàtica global, enguany hem volgut aprofitar la celebració del Mundial de Futbol a Río perquè sabem que és un tema molt proper als participants del nostre campament. Aquesta ambientació serveix com a excusa per a treballar la realitat del país i les implicacions, positives i negatives d’aquest avanç en una societat, sempre apropant visions, donant informació i guiant el procés educatiu de cada xiquet cap la presa de decisions i valoracions pròpies. 

El campament de Navalón, situat en una extensa pineda dalt del tossal de la rambla de Las Arenas, a 792 m d'altitud, és a 1 km de Navalón de Arriba, al cor d'una zona muntanyenca on es pot practicar senderisme, ràpel, tirolina i altres esports d'aventura. La instal·lació consta d'un pavelló central on hi ha la cuina de grups, les dependències del personal, la infermeria, els magatzems i la gerència un segon pavelló on s'ubiquen els lavabos i les dutxes, i un tercer pavelló que alberga el menjador i la cuina principal. A més a més, el campament disposa d'una esplanada per a jocs, instal·lacions esportives i una piscina.

0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
65923 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto