Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

AESI presenta propostes per a millorar la gestió empresarial

aesi

La Comissió d'Indústria d'AESI s’uneix a FEPEVAL per participar en una sèrie de reunions amb els diferents partits polítics i els seus candidats a la Generalitat Valenciana, amb la intenció d'escoltar els diferents programes electorals sobre els parcs empresarials i presentar propostes a tindre en compte per les diferents formacions entre elles:

- Reconeixement de les àrees empresarials com a infraestructures econòmiques bàsiques d'interés general, no sols per l'aportació en termes de riquesa i d'ocupació, sinó també pels recursos econòmics que aporten als municipis.

- Retorn equitatiu i raonable del que es recapte en les àrees empresarials, que pateixen una considerable pressió fiscal, en particular amb l'impost de béns immobles (IBI).

- Reconeixement de les associacions d'àrees empresarials com a interlocutor consideració dels serveis que aquestes acaben prestant a costa seu per defecte de l'Administració pública local.

- Foment de l'associacionisme en les àrees empresarials, amb l'acord que el 51% dels propietaris del polígon es vincule a la resta d'empresaris.

- Regulació normativa de la col·laboració publicoprivada, açò és, entre associacions i empreses amb els ajuntaments, com a fórmula per a mamprendre inversions i actuacions en les àrees empresarials.

- Transparència dels ajuntaments reflectint amb claredat en els seus pressupostos les inversions i despeses en manteniment i conservació de les àrees empresarials.

- Catàleg i cens d'àrees empresarials de la Comunitat Valenciana.

- Categorització de les àrees empresarials de la Comunitat Valenciana, en funció del seu equipament, conservació i serveis que ofereixen als empreses."


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
67804 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto