Valencia Opinión Revista - Noticias de la Comunidad Valenciana y sus pueblos

Acte per a commemorar el 750 Aniversari de la Séquia Reial

sequia

Divendres passat el Teatre de la Plaça es va omplir de gom a gom per celebrar un dels actes per commemorar el 750 Aniversari de la Séquia Reial del Xúquer. L’acte va ser presentat per Amparo Fernández i, abans de començar, el públic present va poder gaudir d’unes albades.

Va estar presidit pel president de la Séquia Reial del Xúquer, Juan Valero de Palma per l’alcalde, Serafín Simeón pel secretari de la Séquia, José Manuel García de la Cuadra, i pel president de la Junta Local de Recs, José Alapont Rosaleny. Tots van fer els seus parlaments, a més de les dues conferencies «Pasado, presente y futuro de la Séquia Reial del Xúquer», per Joan Valero de Palma i «Quan la Séquia Reial va arribar a Silla» a càrrec del cronista Josep Antich. Per finalitzar l’acte es va delitar els presents amb la dansa dels porrots.

Després a la Nau de la Cultura, es va inaugurar l’exposició itinerant «Séquia Reial del Xúquer: 750 aniversari» que tots el veïns i veïnes podran gaudir fins al pròxim 25 de gener. Per finalitzar l’acte, va tindre lloc un vi d’honor.


0 Opiniones
Dinos lo que piensas, deja tu comentario
67576 + 1

Campos obligatorios (*)

El email no será publicado.

Por seguridad, toda etiqueta HTML será reemplazadas a texto